De Groengeert cadeaubon is eens iets anders dan de zoveelste cadeaubon voor pakweg alweer een paar nieuwe sokken. Nee, de Groengeert cadeaubon brengt je naar buiten. Het is immers een geschenkbon waarmee je tuinplanten en/of tuinmaterialen kan schenken aan je vrienden, je partner, je familie of … gewoon jezelf. Het is misschien wat vreemd jezelf een kadobon te schenken maar dat los je gewoon op door iemand die een kado voor je zoekt deze tip te geven.

Cadeautjes krijgen is leuk, ze geven is zelfs nog leuker. De zoektocht naar het ideale geschenk waarmee je iemand een plezier kan doen is immers op zich ook al leuk. Wanneer je dan niet met een zoveelste, voor de hand liggende cadeaubon voor de dag hoeft te komen, maar met eentje dat één en al ‘groen en doen’ uitstraalt dan is het geven en krijgen altijd een leuk moment.

Maar daar stopt het echter niet want zeg nu zelf, wie met de Groengeert cadeaubon in de hand en dus gratis (voor de waarde van de bon uiteraard) enkele tuinplanten of tuinmaterialen mag uitkiezen zal zich opgewekt voelen. Bloemen en planten hebben immers dat positieve effect. Neem bijvoorbeeld lavendel: mooie paarse bloemen, mooie grijsgroen gekleurde bladeren en daarbovenop nog eens die lekker geur, … wat moet een mens nog meer hebben om opgewekt en goedgezind van te worden.

Met de Groengeert cadeaubon kan u uiteraard meer dan lavendel alleen aanschaffen. Bodembedekkers maar ook haagplanten zoals ligustrum, groene beuk, rode beuk en haagbeuk behoren tot de mogelijkheden. Ook fruitbomen, leibomen, sierbomen, hortensia’s (Hydrangea), klimop voor draadafsluitingen of als bodembedekker, siergrassen, enz. zijn planten waarvoor de Groengeert cadeaubon kan gebruikt worden. Daarnaast kan je er ook bij ons mee terecht voor boomschors, cacaodoppen, jutematten, houten boompalen, weidedraad (schapendraad), anti-worteldoek en andere onkruidwerende doeken en tuinmaterialen. Het is allemaal mogelijk. Nee, uiteraard niet met die saaie sokken-bon maar wel met de groene cadeaubon van Groengeert.

Wacht, … we hebben al enkele punten. De Groengeert cadeaubon …:

  • … maakt de gever opgewekt en blij (wacht maar, daar lees je onderaan nog meer over) – check ,
  • … maakt ook de ontvanger opgewekt en blij (wat had je gedacht ?) – check ✔,
  • … lokt de ontvanger naar buiten, recht die tuin in, recht de gezonde buitenlucht in – check ,
  • … geeft de ontvanger een ruime keuze aan tuinplanten, tuinbloemen en tuinmaterialen – check ✔.

Dat is echter niet alles. Heeft u al gemerkt dat een standaard cadeaubon doorgaans maar 1 jaar geldig is? En dat is dan nog geluk hebben want ja, … ik zag er al die slechts 6 maanden geldig zijn ook. Welnu, de Groengeert cadeaubon is maar liefst 3 jaar geldig ! – check check check ✔✔✔

Waarom ?

Simpel, een tuin leg je vaak aan in delen. Alvorens de tuin volledig aangelegd is kunnen er maanden of zelfs jaren overheen gaan. Tuinideeën moeten ‘rijpen’, alleen zo kom je tot het gewenste resultaat. Een cadeaubon voor groen en bloem in je tuin dient dan ook op zijn beurt voldoende lang geldig te blijven.

Wanneer ?

Maar wanneer kan je nu zo’n bon cadeau geven? Ja, … dat is echt geen gemakkelijke vraag. Er zijn immers toch zo weinig momenten waarop je een cadeau kan geven. Oóóó zo weinig ?.

Ik heb heel hard moeten denken om je er toch enkele te kunnen meegeven. Ik kwam enkel uit bij Kerstmis, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, Secretaressedag, Pasen, Halloween, de ‘wij-zijn-verhuisd-en-hebben-een-nieuwe-tuin-dag’, de ‘wij hebben-een-nieuwe-woning-gekocht-en-hebben-ook-een-nieuwe-tuin-dag’.

Gelukkig hebben we ook nog verjaardagen en jubileumdagen. Oef, ik kon er toch enkele dagen bedenken. En ik zou deze drie nog vergeten: Oudejaar, Nieuwjaar en eindejaar (of is dat drie keer zo goed als hetzelfde).

Oh ja, mocht dat allemaal nog niet genoeg zijn dan is er uiteraard wel nog de ‘zomaar-because-I-love-you-dag’. Deze is natuurlijk altijd een goed excuus om iemand blij te maken met een cadeaubon van Groengeert.

Het is werkelijk triestig want eigenlijk is er dus maar ééééén enkel moment waarop je de Groengeert cadeaubon kan schenken. Eentje, en dat is … iedere dag van het jaar – nogmaals check ✔.

Voor wie ?

Voor iedereen met een tuin, terras of balkon. De Groengeert cadeaubon is er voor iedereen die een groot of een klein plaatsje heeft voor enkele tuinplanten, tuinbloemen of tuinmaterialen. Voor groene vingers en zelfs voor niet groene vingers want heel wat tuinplanten vragen eigenlijk niet niet eens veel onderhoud. Neem nu de Hydrangea Annabelle of de Hydrangea Limelight. Beide hortensiasoorten hoeven slechts éénmaal per jaar gesnoeid te worden. Daarvoor krijg je jaarlijks een heleboel lang bloeiende en mooi grote bloemen in de plaats.

Bonus ?

Is er een BONUUUS ???? Jazeker !  Dat had je niet verwacht hé ??  Het is een unieke bonus zelfs. Eentje die ik zelf nog nergens tegenkwam.

Iedereen die een Groengeert cadeaubon schenkt krijgt zelf ook een bon. Geen cadeaubon ditmaal maar wel een mooie kortingsbon waarmee u zelf 10% korting heeft (*) op al onze tuinplanten. Als dat geen mooie reden is om een Groengeert cadeaubon cadeau te schenken dan weet ik het ook niet meer.

Ik had het toch eerder al gezegd: de Groengeert cadeaubon maakt ook de gever opgewekt !  Bij Groengeert wordt geven immers extra plezant omdat je zo jezelf ook beloont – alweer check dus

Noot: (*) De kortingsbon is niet cumuleerbaar met andere kortingacties of bonnen. Deze kortingsbon kan dus niet in combinatie met de cadeaubon gebruikt worden.

Kortom, een tuin heb je om van te genieten, om blij van te worden, om bloemen en planten voor uit te kiezen. Hetzelfde geldt voor de Groengeert cadeaubon.

Geniet ervan, zowel van het schenken als het ontvangen.

Bedankt om dit te lezen en tot ziens op mijn kwekerij.

 

Groene groeten,

Geert