Boompalen en bamboestokken

Houten boompalen

Groengeert verdeelt houten boompalen van eerste kwaliteit. D.w.z. dat de palen steeds worden geïmpregneerd. Ze krijgen dus steeds een behandeling tegen vocht, schimmels en insecten wat de duurzaamheid van de palen ten goede komt en voor een lange levensduur van de palen zorgt. Daarnaast zijn de boompalen of steunpalen steeds mooi recht gefreesd en gepunt (vergemakkelijkt het in de grond kloppen van de palen).

De palen worden gebruikt als boompalen of als palen om draadafsluitingen aan te bevestigen. Ze zijn beschikbaar in diverse maten vanaf 1.2m t.e.m. 2.5m.

Ook grotere en dikkere palen van bv. 4m lengte zijn beschikbaar. Eveneens zijn deze geïmpregneerd en recht gefreesd, enkel een punt hebben ze niet. Deze palen worden dan ook eerder gebruikt voor het maken van constructies voor leilinden of andere leibomen.

Bamboestokken

Bamboestokken te bekomen in verschillende lengten en dikten. Ze worden gebruikt voor diverse doeleinden. De kleinere maten vaak als plantsteun, grotere maten eerder als steun alwaar de takken van leibomen worden aan bevestigd.

Houten Boompalen

Houten Boompalen

Houten Boompaal 4 meter

Houten Boompaal 4 meter

Grote Bamboestokken

Grote Bamboestokken