Meststoffen

Uiteraard hebben we bij Groengeert ook diverse soorten meststoffen. Op onze kwekerij werken we vooral met degelijke, langwerkende organische meststoffen. Deze zijn universeel te gebruiken. Uiteraard zijn ze dan ook zeer geschikt voor zowat al uw tuinplanten maar tevens ook voor planten in potten en bakken, voor kruiden en zelfs voor kamerplanten.

Eenvoud is hier ons motto!

Bij ons is het niet de bedoeling u te overladen met duizend en één verschillende meststoffen waarmee vooral uw tuinhuis of garage overvol komt te staan. Traditionele tuincentra bieden graag voor elke plant een aparte meststof aan.  Neen, één meststof geschikt voor de meeste planten of toepassingen, is wat u bij ons mag verwachten! Hoe eenvoudig kan het zijn?

Om kwalitatieve meststoffen te kunnen aanbieden werken wij voornamelijk met meststoffen van het professionele merk Orgal ®. Vraag gerust meer info.

Magnesiumkalk

Magnesiumkalk

Naast deze langwerkende, organische meststoffen voor tuinplanten hebben wij tevens nog een specifieke organische meststof voor het gazon. Ook hier degelijke kwaliteit van Orgal ®. Deze meststof is speciaal samengesteld voor een goede maar gecontroleerde groei van uw gazon. Een mooi groene en gezonde grasmat zal het resultaat zijn.

Zowel voor uw gras als voor tal van kalkminnende tuinplanten is een jaarlijkse kalkgift van essentieel belang. Een degelijke kalkmeststof voor planten zoals lavendel, klimop, siergrassen en tal van anderen mag dan ook niet in ons assortiment ontbreken. Ook hier gaan we voor kwaliteit en kozen we voor de kalkmeststoffen van Orgal ®.

TIP

Wist u dat onze kalkmeststof tevens ook geschikt is voor het bekalken van de groentetuin, het op peil brengen van de zuurgraad van turf (bodemverbeteraar) en het stimuleren en versnellen van de vertering in de composthoop? Ook als u met boomschors in uw tuin werkt is een jaarlijkse kalkgift sterk aan te raden zodat de bodem niet zou verzuren.

Voor bloembakken en woonplanten (kamerplanten) hebben we tot slot ook handige flesjes met vloeibare meststof. Ook hier kiezen we voor eenvoud. Een universele formule zorgt voor gebruiksgemak. U heeft slechts één vloeibare meststof nodig voor al uw planten.

Organische Meststof Siertuin

Organische Meststof Siertuin

Organische Meststof Gazon

Organische Meststof Gazon

Vloeibare Meststof

Vloeibare Meststof