Tuinmateriaal

Divers tuinmateriaal

Het belangrijkste in een mooie tuin zijn uiteraard de planten. Daar wil u van genieten. Toch zal u om een goed resultaat te bekomen af en toe enkele hulpmaterialen nodig hebben.
Sommige planten hebben al eens een steuntje nodig (bomen, klimplanten, heesters op stam, enz.), anderen stellen een regelmatige voedingsgift op prijs. Nog anderen wensen een aangepaste grondsoort en uzelf wenst wellicht zo weinig mogelijk werk in de tuin. Voor al deze punten heeft tuinplantenkwekerij Groengeert het juiste tuinmateriaal in huis. Ook zichtschermen voor het verhogen van privacy en windschermen voor het creëren van een milder klimaat kunnen bij ons bekomen worden. Hierna een overzicht van wat zoal kan.

Boompalen en Bamboestokken

Boompalen om bomen te steunen tegen wind, constructiepalen en  bamboestokken voor het creëren van leiboomconstructies. Bij Groengeert is het allemaal te bekomen.

Meer info

Potgronden en Bodemverbeteraar

Voor het vullen van bloembakken en terraspotten is er potgrond, voor het aanplanten van bomen, heesters en hagen is er bodemverbeteraar en turf. Geef uw planten een goede start.

Meer info

Meststoffen

Wij moeten allen eten en drinken om gezond te blijven. Zo ook uw tuinplanten! Een regelmatige voedingsgift met organische meststof stellen ze zeer op prijs. Een prachtresultaat gegarandeerd!

Meer info

Boomschors

Mooi en natuurlijk, dat moet boomschors zijn. Ideaal om bloemperken mooi
af te werken en onkruid geen kans te geven!

Meer info

Doeken en matten

Een topper in ons assortiment! Niet verwonderlijk als u weet dat deze
doeken en matten vooral geschikt zijn om dat vervelende onkruid te weren.

Meer info

Schermen

Zichtschermen zorgen voor meer privacy en windschermen voor een milder
klimaat. Gedaan met ongewenste nieuwsgierige blikken van buren of
voorbijgangers.

Meer info

ECO-lat Gazonafboording

Eco-lat is de perfecte duurzame afboording voor uw gazon, vijver, groentetuin, plantvak, enz.
Hiermee houdt u siergrind, boomschors, gazon, tuinaarde,… netjes afgescheiden van elkaar.

Meer info

Klein materiaal

Bindgaren, gronddoekpennen, touw voor hagen, e.d. meer. Kleine hulpmaterialen dus, die het aanplanten van hagen en bomen of het onkruid vrijhouden van percelen zoveel verbeteren en vergemakkelijken.

Meer info

Bestrijdingsmiddelen

Bij voorkeur zoveel mogelijk te vermijden producten, zoveel is zeker.
Indien het echter niet anders kan is tijdig ingrijpen met liefst een biologisch bestrijdingsmiddel de boodschap.

Meer info

Dallen en gravel

Ideaal voor het stabiliseren van grindpaden en parkings zodat deze gemakkelijk beloopbaar en berijdbaar zijn. Wegzakken of sporen rijden in losse grind behoort voortaan tot het verleden.

Meer info

Kastanjehouten afsluitingen

Romantisch, dat zijn ze zeker. En natuurlijk evenzeer. Ik heb het over de alombekende kastanjehouten tuinafsluitingen. Ideaal voor afboorden van borders, tuinen, boomgaarden, kippentuin, enz.

Meer info

Schapendraad of weidedraad

Schapendraad wordt vaak toegepast voor het omheinen van weiden. Ook in de tuin wordt schapendraad gebruikt voor het afschermen van dieren

Meer info

Snoeigereedschap

Een tuin onderhouden, een haag snoeien, het kan niet zonder snoeigereedschap. Snoeischaren, takkenscharen, handzaagjes, haagscharen, vrucht- en bloemscharen Bij Groengeert kan je ze bekomen maar enkel van kwalitatieve merken.

Meer info