Kastanjehouten afsluitingen

Kastanjehouten afsluitingen zijn ideaal om naturelle, romantische tuinomheiningen te maken. Te bekomen in diverse hoogten (100cm, 120cm, 150cm, 175cm en 200cm) en op rollen van 5 of 10m lengte. Mooi en decoratief. Voor de maten 100cm, 120cm en 150cm zijn bijhorende poortjes eveneens beschikbaar (op aanvraag).

Zoals op onderstaande foto’s te zien is zijn deze afsluitingen mat natuurlijk karakter voor diverse doeleinden te gebruiken. Afboorden van kleine of grote borders is alvast een veel voorkomend gebruik van dit type afsluitingen die trouwens zeer gemakkelijk te plaatsen zijn.

Door hun natuurlijke look kunnen ze echter evengoed aangewend worden langs paden en wegen, rond de zandbak of speelzone in de tuin maar ook ter afbakening van het grasveld. Ook kippen, schapen of geiten worden vaak achter een kastanjehouten omheining gehouden. Ook zeer mooi tenslotte is het afbakenen van een stuk weiland of grasland waar het gras wat langer mag uitgroeien dan erbuiten om op die manier nog meer die losse, natuurlijke uitstraling te bekomen. Net hetzelfde is mogelijk met de boomgaard. Ook deze kan je afbakenen met kastanjehout om er het gras aldaar wat langer te laten worden. Het langere gras binnen de afsluiting zorgt voor een mooi contrast met het strakke, kortgeschoren gras buiten de afsluiting. Als je voldoende ruimte in je tuin hebt; zeker doen! Zo’n een natuurlijke grasland/boomgaardzone is niet aleen prachtig, het trekt ook nuttige insecten aan en is vooral zeer gemakkelijk en laag in onderhoud.

Waar een afsluiting allemaal niet nuttig kan voor zijn, toch?

Kastanjehouten Afsluiting

Kastanjehouten Afsluiting

Kastanjehouten Afsluiting

Kastanjehouten Afsluiting

Kastanjehouten Afsluiting

Kastanjehouten Afsluiting