Zicht- en windschermen

Zicht- en windschermen

Groene (of zwarte) zichtschermen, te gebruiken als tuinafscheiding om meer privacy in uw tuin te creëren zijn bij Groengeert eveneens te bekomen. Dit in diverse hoogtematen vanaf 1.2m tot 2m hoogte. Ze zijn voor 90 tot 100% ondoorkijkbaar, afhankelijk van het type zichtscherm.

Een tuin omheind met een draadafsluiting zorgt voor extra veiligheid. Kinderen en (huis)dieren kunnen niet meer op straat lopen en dieven hebben een extra barrière om uw terrein te betreden. Een draadafsluiting alleen zorgt echter niet voor privacy omdat deze volledig doorkijkbaar zijn. Veelal plaatsen mensen klimop tegen de draadafsluiting om zo een perfect gesloten en smalle haag te bekomen. Geen indringende blikken meer.

Voor mensen die echter liever geen klimop (of een andere haag) wensen aan te planten zijn de groene (of zwarte) zichtschermen dan weer de ideale oplossing. Opnieuw geen indringende blikken meer maar daarenboven zijn deze schermen ook zeer gemakkelijk te bevestigen en relatief goedkoop. Wat meer is, je verliest geen extra plaats, wat bij het aanplanten van een haag wel het geval is uiteraard.

Windschermen zijn dan weer meer doorkijkbaar dan zichtschermen maar breken de wind zodat een milder klimaat bekomen zal worden. Ook hier diverse hoogte- en lengtematen beschikbaar. Eveneens zijn deze gemakkelijk te bevestigen en plaatsbesparend. Enkele toepassingen zijn bv. het omheinen van de moestuin, het afsluiten van een tuingedeelte dat grenst aan een open perceel, …

Zichtscherm

Zichtscherm

Zichtscherm (verstevigde band ter bevestiging)

Zichtscherm (verstevigde band ter bevestiging)

Heidematten

Wenst u liever heidematten (ericamatten) om uw privacy te verhogen? Ook dat is mogelijk en wel in de volgende hoogtes: 1m, 1.5m, 1.75m en 2m. We hebben daarin de dunnere en de groffere versie beschikbaar.

Ook bamboematten in diverse hoogtes zijn beschikbaar. Al onze matten zijn alvast van eerste kwaliteit!

Heidemat (ericamat)

Heidemat (ericamat)

Heidemat (ericamat)

Heidemat (ericamat)

Heidemat (ericamat)

Heidemat (ericamat)